AKİDUAM WEBİNER 30 | KEŞKESİZ VERİ YÖNETİMİ | 31 OCAK 2023 SALI 10:00

Bilimin birleştirici merkezi olma vizyonuyla, farklı branşlardan bilgi ve deneyim paylaşımına alan açarak araştırma kültürüne katkı sağlama hedefinde olan Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM) 2022-2023 webiner programı tüm hızıyla devam ediyor. 31 Ocak 2023 Salı Saat 10:00’da düzenlenecek olan ve Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL'in konuşmacı olduğu “Keşkesiz Veri Yönetimi” webinerine katılım ücretsiz ve herkese açıktır. Proje geliştirenleri, K12, lisans ve lisans üstü öğrencilerini, mezunları, akademisyenleri, öğretmenleri ve tüm bilim severleri etkinliklerimizde görmekten memnuniyet duyarız. Sevdiklerinizi de eğitimlerimize davet etmenizi temenni eder, sağlıklı günler dileriz.

Tarih               : 31 Ocak 2023 Salı 10:00-11:30
Toplantı Linki : https://www.kisa.link/QqQZ
Eğitmen        : Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL – Akdeniz Üniversitesi AKİDUAM Müd. Yrd.
Moderatörler:  Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR, Dr. Merve AYVALLI
Web                : http://idb.akdeniz.edu.tr/arastirma-ve-istatistik-webinerleri-akiduam-webiner-takvimi-2022-2023/

Öğr. Gör. Dr. Deniz Özel Hakkında

1985 doğumlu olan Deniz Özel, 2006 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İstatistik bölümünden mezun oldu. Lisans eğitimi sırasında ve sonrasında Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Ön Lisans ve İşletme Lisans eğitimlerini tamamladı. 2007-2016 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim AD’nda “Tıp Bilişimi” yüksek lisans ve doktorası yaptı. Lisansüstü eğitimi boyunca aynı Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak hizmet verdi. Son 16 yılda 4 bine yakın akademik çalışmaya danışmanlık yapan Dr. Deniz Özel Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (AKİDUAM) kuruluş aşamasından beri istatistiksel danışmanlık ve eğitim hizmeti sunmaktadır. AKİDUAM bünyesinde ücretsiz webinerler, programlı eğitimler, Tıp Kongrelerinde istatistik kursları ve çeşitli lisans bölümlerine Biyoistatistik ve Sağlık Bilişimi dersleri vermektedir. Google Scholar’a göre H indeksi 22 olup 100’e yakın akademik çalışmada yer almıştır. Sağlık Bilişimi çatısında Klinik Karar Destek Sistemleri, Mobil Öğrenme ve E-Sağlık Okuryazarlığı konularında çalışmalarını sürdürmektedir. Bununla beraber, saglikasistani.net platformunda editörlük ve tıbbi yazarlık yaparak halkımıza ve sağlık çalışanlarına güvenilir sağlık bilgileri sunulması konusunda katkı sağlamaktadır. Bir çocuk annesidir. Voleybol oynamak ve kamp yapmak hobileri arasındadır.

Eğitim konularını geçmiş webinerlerimize katılan katılımcılarımızın ihtiyaçlarına göre belirliyoruz. Yeni konu önerilerinizi webiner başvuru formlarında bize iletebilirsiniz.

Eklenme tarihi: 23.01.2023 16:25:24
Son güncelleme: 25.12.2023 10:57:17